Een stralende witte glimlach krijgt u bij Tandartspraktijk Kruijssen

 

Wilt u een stralende witte glimlach? Kom dan langs bij tandartspraktijk Kruijssen in Laren NH. De behandelingen worden door een enthousiast, vriendelijk en goed opgeleid  tandartsenteam gedaan. Wij bieden u ook de mogelijkheid om zeer vroeg in de ochtend behandeld te worden.  Onze tandartsen geven voorlichting over hoe u uw tanden, kiezen, tong en slijmvliezen het beste kan onderhouden.

De praktijk

Tandartspraktijk Kruijssen is sinds 2007 gevestigd in Laren NH en tandarts Kruijssen is al meer dan 30 jaar werkzaam in het vak. Daarnaast staat er een enthousiast, vriendelijk en goed opgeleid tandartsen team voor u klaar. 

De praktijk

Behandelingen

Wat gebeurt er nou precies tijdens een behandeling? U vindt hier al onze behandelingen, zodat u weet wat u kan verwachten wanneer u in de tandartsstoel zit. Er zit altijd een gewenste behandeling voor u tussen. 

Behandelingen

Onze visie

Er is een visie ontwikkeld om u zo een hoogwaardige kwaliteit aan te bieden als patiënt. Wij streven deze visie bij elke behandeling na. Hierdoor krijgt u bij onze praktijk servicegerichte tandheelkunde. 

Onze visie

ENGLISH?
English speakers are also welcome to dental practice Kruijssen. In dental practice Kruijssen you will be treated by an enthusiastic, friendly and well trained team. 

For more information call 035 - 53 112 73 or 035 - 53 810 66

SPOEDGEVAL?
Voor tandheelkundige spoedgevallen buiten onze telefonische bereikbaarheid, kunt u het beste contact opnemen met de tandartsspoedpraktijk.
 

Bel 0900 - 8602

Hoogwaardige tandheelkunde in Laren

Tandartspraktijk Kruijssen  is een servicegerichte praktijk die algemene tandheelkunde van hoogwaardige kwaliteit aan haar patiënten aanbiedt. Wij geven voorlichting hoe u het beste uw tanden, kiezen, tong en slijmvliezen kan onderhouden. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen.