De tandartspraktijk in Laren NH

De behandelingen van tandartspraktijk  Kruijssen vinden plaats in Laren NH  door een enthousiast, vriendelijk en goed opgeleid  tandartsenteam. De praktijk bestaat al sinds 2007 en tandarts Kruijssen is al meer dan 30 jaar werkzaam in het vak. Wij bieden u de mogelijkheid om behandelingen overdag of zeer vroeg in de ochtend te krijgen.

Voor aanvang van uitgebreide behandelingen  wordt u op de hoogte gesteld van de diverse mogelijkheden en de daarbij behorende kosten. Vooraf van elke behandeling kunt u ons vragen wat de kosten er van zijn. Wij vinden het belangrijk dat de mondzorg een onderdeel vormt van u als totale persoon.

Tandartsen
Sinne Kruijssen, tevens praktijkhouder
BIG registratie 19022276602
Marjolein Karreman
BIG registratie 79021957402

Mondhygiënisten
Sanne Bos
Dorota Rutka
Anoushka Raghoebarsing

Assistenten
Marjon Vendelbos
Kristi Kroon
Ella van Stelten
Lydeke Krijnen

Servicegerichte tandheelkunde

Tandartspraktijk Kruijssen  is een servicegerichte praktijk die algemene tandheelkunde van hoogwaardige kwaliteit aan haar patiënten aanbiedt. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Onze tandartsen geven voorlichting over hoe u uw tanden, kiezen, tong en slijmvliezen het beste kunt onderhouden. Daarnaast geven wij patiëntgerichte adviezen, onder andere ter voorkoming van gaatjes, tanderosie en tandvleesproblemen. 

Uiteraard voeren wij alle behandelingen uit in een goede en hygiënische omgeving en werken wij met hoogwaardige materialen. De behandelingen worden steeds met de meest recente kennis en waar nodig in nauw overleg met onze tandtechnieker uitgevoerd voor een optimaal en fraai resultaat.